Ο.Λ.Β. Α.Ε.: Συνεχίζεται ο καθαρισμός από συνεργεία του ΟΛΒ

Ο.Λ.Β. Α.Ε.:  Συνεχίζεται ο καθαρισμός από συνεργεία του ΟΛΒ

Συνεχίζουν αδιάκοπα τα συνεργεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, τον καθαρισμό του λιμένα και της παραλιακής ζώνης της Αγριάς από τους τόνους νεκρών ψαριών που έχουν καταλήξει στον Παγασητικό από την Κάρλα. Από την πρώτη στιγμή εντοπισμού του προβλήματος, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, ανέθεσε εργολαβίες...

Ο.Λ.Β. Α.Ε.: Ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για τα νεκρά ψάρια

Ο.Λ.Β. Α.Ε.: Ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για τα νεκρά ψάρια

Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώνεται με αυξητική ένταση το φαινόμενο της απορροής νεκρών ψαριών (μη θαλάσσιας προέλευσης) στον ευρύτερο χώρο του κόλπου του Βόλου, μέσω του χειμάρρου Ξηριά με προέλευση αυτών την ευρύτερη (πλημμυρική) περιοχή της λίμνης Κάρλας. Το φαινόμενο αυτό, λειτουργεί καταστροφικά...

ΟΛΠ Α.Ε.: Ανακοίνωση για το ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων (Γ2)

ΟΛΠ Α.Ε.: Ανακοίνωση για το ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων (Γ2)

 22 Αυγούστου 2024. Η ΟΛΠ Α.Ε. ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί, ώρα 9:24 π.μ., σημειώθηκε ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων της εταιρείας στη Διαχείριση Γ2. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη κατά τη φόρτωση ενός κάδου εκσκαφέα από τον προβλήτα της Διαχείρισης Γ2 σε ένα Mafi (πλατφόρμα μεταφοράς),...

Ο.Λ.Β. Α.Ε.: Αύξηση κερδών και τζίρου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για το 2023

Ο.Λ.Β. Α.Ε.: Αύξηση κερδών και τζίρου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για το 2023

  Αυξημένη οικονομική δυναμική παρουσίασε η ΟΛΒ Α.Ε. για τη διαχειριστική χρήση έτους 2023 πετυχαίνοντας αύξηση τζίρου και κερδών. Ειδικότερα, σημαντική αύξηση παρουσίασαν:o ο κύκλος εργασιών του Οργανισμού Λιμένος Βόλου το 2023, προσδιοριζόμενος στο ποσό των 5.786.315,12ευρώ, αυξημένος κατά 6,...

ΟΛΠ Α.Ε.: Ανακοίνωση για το ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων (Γ2)

 22 Αυγούστου 2024. Η ΟΛΠ Α.Ε. ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί, ώρα 9:24 π.μ., σημειώθηκε ατύχημα στον Σταθμό Αυτοκινήτων της εταιρείας στη Διαχείριση Γ2. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη κατά τη φόρτωση ενός κάδου εκσκαφέα από τον προβλήτα της Διαχείρισης Γ2 σε ένα Mafi (πλατφόρμα μεταφοράς), το οποίο προοριζόταν για μεταφορά σε πλοίο.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο χειριστής του περονοφόρου τοποθέτησε τον κάδο στο Mafi, ωστόσο, ο κάδος στη συνέχεια έπεσε τραυματίζοντας έναν άλλον συνάδελφο χειριστή. Οι εργαζόμενοι της Διαχείρισης Γ2 έσπευσαν αμέσως για να βοηθήσουν τον τραυματία συνάδελφό τους.

Άμεσα κατέφτασε και το ασθενοφόρο του ΟΛΠ, το οποίο βρίσκεται σταθμευμένο συνεχώς εντός του λιμένος, στο συγκεκριμένο σημείο. Οι τραυματιοφορείς παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο Metropolitan για την αναγκαία φροντίδα και θεραπεία του. Παράλληλα ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αστυνομία, στελέχη της οποίας βρέθηκαν στο σημείο για κάθε αναγκαία περαιτέρω ενέργεια.

Οι σκέψεις μας είναι με τον τραυματία συνάδελφό μας και την οικογένειά του. Με δεδομένη την υποστήριξή μας με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η ταχεία και πλήρης ανάρρωσή του, διατηρούμε στενή επικοινωνία με το νοσοκομείο για να ενημερωνόμαστε για την κατάσταση του τραυματία χειριστή μας.

Στον ΟΛΠ, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Οι κανονισμοί του Οργανισμού είναι πλήρως εναρμονισμένοι με την ισχύουσα νομοθεσία, για την προστασία της υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες αρχές για τη διεξαγωγή ενδελεχούς και διαφανούς έρευνας για τα αίτια του ατυχήματος.

 

 

 

 

 

Read 46 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 33 Πειραιάς, Τ.Κ. 18535