ΟΛΗ: Ευχαριστήριο

 

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, στο πλαίσιο εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας, προέβη στη σύνταξη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης και ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βαρδαβάς, ευχαριστούν θερμότατα τον Δρ. Παπαδάκη Αντώνιο, Αν. Προϊστάμενο Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης καθώς και τον Δρ. Κουφάκη Ελευθέριο, Ειδικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης, που πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους στην εκπόνηση του σχεδίου έκτακτης ανάγκης, αφιερώνοντας άπλετο χρόνο.

Η άμεση ανταπόκρισή τους, η άψογη συνεργασία τους, το υψηλό επίπεδο επάρκειας γνώσεων και εμπειριών αποτελούν παραδείγματα κοινωνικής προστιθέμενης αξίας, αλληλεγγύης και υπευθυνότητας και για άλλη μια φορά ο ΟΛΗ τους ευχαριστεί υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα της βοήθειάς τους.

 

Read 652 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς