Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ:. Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Νότιο Λιμένα Πατρών

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 10:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εθελοντική δράση καθαρισμού στο τμήμα του Νοτίου Λιμένα Πατρών, απέναντι από την είσοδο της Πειραϊκής-Πατραϊκής. Η δράση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Πατρών , με τη συνδρομή της εταιρείας Antipollution και της εθελοντικής ομάδας Project Κα.Πα.

Οι εθελοντές, εξοπλισμένοι με γάντια, σακούλες απορριμμάτων και άλλο κατάλληλο εξοπλισμό, εργάστηκαν εντατικά για τον καθαρισμό της περιοχής, συλλέγοντας μεγάλο όγκο απορριμμάτων και συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της εικόνας και της υγιεινής της συγκεκριμένης περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή είχε ως στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προστασία του περιβάλλοντος.. Η συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών με την εταιρεία Antipollution και την ομάδα Project Κα.Πα. αποδεικνύει ότι με συλλογικές προσπάθειες μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα για την πόλη μας. Μια καλύτερη Πάτρα που θα ξεκινάει από το λιμάνι!

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές, την εταιρεία Antipollution για την υποστήριξή της, την εθελοντική ομάδα Project Κα.Πα. για τη συμμετοχή της, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για τη συνδρομή του, καθώς και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η παρουσία των οποίων διασφάλισε την υγεία και ασφάλεια των εθελοντών προσφέροντας πρώτες βοήθειες όπου χρειάστηκε.

 

Read 47 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς